Istoric

Istoricul societăţii Denti System

Medicul specialist în chirurgie maxilară al firmei Denti System este Dr. Vajdovich István, candidat la ştiinţe medicale, conferenţiar universitar onorific, care se ocupă de problemele teoretice şi practice ale implantologiei orale din anul 1980. Numele său se leagă de proiectarea, dezvoltarea şi testarea clinică a sistemelor pentru implantologie dentară Diakor şi Dentalox din bioceramică policristalină, de consistenţă mare, din oxid de aluminiu. Tot sub conducerea sa s-a iniţiat dezvoltarea şi testarea clinică a implanturilor Denti® din titan nealiat de puritate înaltă. În ultimii douăzeci de ani a obţinut merite distinse în ceea ce priveşte aplicarea şi difuzarea pe scară largă a implantologiei orale.

1980 – dezvoltarea implanturilor bioceramice Al2O3, începutul testării lor clinice.

1983 – sunt introduse primele implanturi bioceramice Diakor

1985 – sunt introduse versiunile îmbunătăţite ale implanturilor Diakor® sub marca Dentalox®

1987 – pe lângă implanturile Dentalox®, se procedează şi la dezvoltarea implanturilor din titan pur

1989 – apare prima generaţie a sistemului de implanturi dentare Denti® din titan

1990 - Dr. Vajdovich István, candidat la ştiinţe medicale, conferenţiar universitar onorific, înfiinţează firma Denti System Kft

1991 – încep cursurile intensive de implantologie – prima oară în Ungaria – organizate de firma Denti System Kft

1998 – Sistemul de implanturi dentare Denti® începe să fie utilizat şi în străinătate, printre altele în Croaţia, Germania, Slovacia, România şi Irak.

1999 – Ca rezultat al sprijinirii cercetărilor clinice, apare a doua generaţie a sistemului de implanturi dentare Denti EB.

2001 – În conformitate cu cele mai moderne cerinţe de implantologie, este introdusă versiunea îmbunătăţită a sistemului de implanturi dentare EB, a treia generaţie a sistemului pentru implantologie - Denti Millennium.

2003 – Firma Denti System Kft. îşi continuă activitatea de producţie şi dezvoltare, împreună cu firma Hager&Meisinger GmbH, cu experienţă vastă.

2005 – Se introduce sistemul de implanturi dentare Denti One-Piece, cu încărcare imediată

2007 – Firma noastră se prezintă cu o nouă înfăţişare la expoziţia Dental World din toamnă.

2008 – Se introduc sistemele de implanturi dentare Denti Root Form şi Denti Zirconiu.

2010 – Se introduc sistemele de implanturi dentare Denti Bone Level si Denti Circon Root

« Inapoi